Algemene voorwaarden

Voor iedereen die van eenvoud houdt, hebben we onze algemene voorwaarden hieronder in heldere en eenvoudige taal opgesteld

Toepasselijkheid en toepasselijk recht
Vanuit Antwerpen, waar klanttevredenheid een belangrijke waarde is, opereren wij onder het Belgisch recht, gezien Flexxie.be gevestigd is in België.

Tarieven en betaling
Bij Flexxie.be streven we naar uitmuntendheid voor jou en jouw organisatie. Als onze klant zul je je gewaardeerd en tevreden voelen met de resultaten die we leveren. We vragen steeds een voorschot van 50% voor we beginnen met jouw project.

Verantwoordelijkheden
Het succes van onze diensten hangt af van een effectieve samenwerking tussen jou en Flexxie.be. Jij bent verantwoordelijk voor het aanleveren van de juiste materialen (logo’s, foto’s en specificaties). Wij behandelen deze met de grootste zorg. 

Levering en risico-overgang
Bij Flexxie.be houden we ons aan onze afspraken en streven ernaar om onze diensten binnen de overeengekomen termijnen te leveren. Bij oplevering ben jij verantwoordelijk voor de inhoud van de website of webshop.

Garantie
De oplevering en technische werking van een website of webshop zijn afhankelijk van vele factoren. We kunnen niet garant staan voor de continue werking ervan. Echter, dankzij onze ervaring komen problemen zelden voor en streven we altijd naar de beste oplossingen.

Aansprakelijkheid
Fouten kunnen voorkomen waar mensen werken. Eventuele door ons gemaakte fouten zullen we erkennen en zo snel mogelijk oplossen.

Overmacht
Als experts in ons vakgebied, zijn er situaties van overmacht die zelfs wij niet kunnen voorzien of beïnvloeden, zoals ziekte van personeel of natuurrampen. In dergelijke omstandigheden blijven we ons inzetten om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Beëindiging
Als je je niet aan de afspraken houdt, bijvoorbeeld met betrekking tot betalingen, behouden we ons het recht voor om de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te beëindigen. Een goede samenwerking is echter belangrijk voor ons, dus dit is een laatste redmiddel.

Intellectueel eigendom
Alles wat wij voor jou ontwerpen valt onder ons intellectueel eigendom. Toch zijn we flexibel; als je bijvoorbeeld jouw logo digitaal wilt gebruiken, is dat geen probleem!

Overdraagbaarheid van rechten
We mogen onze diensten uitbesteden aan derden, maar dit gebeurt zelden en zal geen invloed op jou hebben.

Geheimhouding
Vertrouwelijke informatie over onze werkwijze wordt niet gedeeld; we verwachten dat je deze informatie voor jezelf houdt.

Webdesign en onderhoud
We ontwerpen volgens jouw wensen en starten pas met de bouw van de website nadat je akkoord bent. Eventuele grote veranderingen na oplevering kunnen extra kosten met zich meebrengen. Na oplevering ben je verantwoordelijk voor de inhoud. Bij een webshop helpen we met online betalingsmogelijkheden, maar het contract voor online betalingen regel je met jouw bank of betalingsprovider. Bij een onderhouds- of servicecontract bieden we voortdurende ondersteuning. Deze contracten worden jaarlijks automatisch verlengd met een opzegtermijn van 2 maanden.

Domeinnaamregistratie en hosting
De domeinnaam wordt op jouw naam geregistreerd. De hosting regelen wij op veilige en geschikte servers. Jouw domeinnaam en hostingabonnement worden jaarlijks automatisch verlengd met een opzegtermijn van 2 maanden.

Zoekmachine marketing en linkbuilding
We zetten ons maximaal in om je website of webshop hoog in Google te krijgen, maar kunnen geen garanties bieden vanwege de dynamische aard van zoekmachines. Deze diensten worden jaarlijks automatisch verlengd met een opzegtermijn van 2 maanden.

Officiële voorwaarden
Onze officiële algemene voorwaarden, opgesteld door een gekwalificeerde juridische adviseur in België, zijn van toepassing op elke overeenkomst.