Privacy- en cookieverklaring

Laatst aangepast: 8 januari, 2024

Flexxie BV (hierna: Flexxie) biedt haar klanten webdesign services aan. Uw privacy en de bescherming van uw persoonsgegevens zijn van groot belang voor Flexxie. Bij de verwerking van uw persoonsgegevens, zowel offline als via onze website (www.flexxie.be) werken wij volgens de vereisten voor de verwerking van persoonsgegevens die zijn vastgelegd in privacywetgeving, inclusief de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Dit betekent dat wij:

  • Duidelijk onze doeleinden specificeren voordat we persoonsgegevens verwerken, door gebruik te maken van deze privacy- en cookieverklaring.
  • Onze verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden.
  • Eerst expliciete toestemming vragen om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin uw toestemming vereist is.
  • Passende beveiligingsmaatregelen treffen om uw persoonsgegevens te beschermen en hetzelfde eisen van partijen die persoonsgegevens namens ons verwerken.
  • Uw recht respecteren om uw door ons gehouden persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op de verwerking van gegevens waarvoor Flexxie verantwoordelijk is. Dit is het geval voor de gegevens die Flexxie van u verzamelt, wanneer u de website bezoekt of wanneer u gebruikmaakt van onze diensten. Voor de persoonsgegevens die wij op deze manier van u verkrijgen en verwerken, bepalen wij het doel en de middelen van verwerking. Dit betekent dat wij uw aanspreekpunt zijn voor de verwerking van deze persoonsgegevens.

Flexxie wordt beschouwd als verwerker in de zin van artikel 4 lid 8 van de AVG voor de gegevens die bedrijven of partners verwerken via onze diensten. Deze bedrijven en partners worden beschouwd als verwerkingsverantwoordelijken in de zin van artikel 4 lid 7 van de AVG. In dit geval verwijzen wij u naar de privacy- en cookieverklaring van het betreffende bedrijf of partner als u vragen heeft over de omgang met uw persoonsgegevens.

Voor welke doeleinden gebruiken wij uw persoonsgegevens?

In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit wat wij bij Flexxie doen met de informatie die wij over u te weten komen. Door gebruik te maken van onze diensten en onze website te bezoeken, verstrekt u bepaalde gegevens aan ons. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Voor elk doel waarvoor wij persoonsgegevens mogen verwerken, wordt hieronder aangegeven welke informatie wij van u verkrijgen en voor welk doel wij deze informatie verwerken. Als u vragen heeft of precies wilt weten welke informatie wij van u verkrijgen, neem dan contact met ons op. Onze contactgegevens worden onderaan deze privacy- en cookieverklaring vermeld.

Contact

Wanneer u ons een e-mail stuurt, telefonisch contact met ons opneemt of op een andere manier contact zoekt, accepteert u ons aanbod om in contact te treden (uitvoering van een contract).

Voor dit doel verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Alle informatie die u zelf invoert als inhoud van een bericht

Account aanmaken

Om gebruik te maken van onze diensten, moet u zich eerst aanmelden. Na aanmelding maken wij een account voor u aan, waar u kunt inloggen met uw e-mailadres en het door u gekozen wachtwoord. Als u geïnteresseerd bent in onze diensten, bieden wij ook begeleiding bij het opzetten van het juiste programma met een gratis proefperiode van 14 dagen. Ook hiervoor moet een account worden aangemaakt (uitvoering van een contract).

Voor beide doeleinden verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Door u gekozen wachtwoord
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • IP-adres
  • Betalingsgegevens (alleen als u besluit u aan te melden)

Onze diensten verlenen

Wij gebruiken uw persoonsgegevens om onze diensten aan u te leveren (uitvoering van een contract).

Voor dit doel verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres
  • Door u gekozen wachtwoord
  • Telefoonnummer
  • Bedrijfsnaam
  • IP-adres
  • Betalingsgegevens
  • Alle informatie die u zelf invoert als inhoud van een bericht

Onze nieuwsbrief versturen

Als u e-mails wilt ontvangen met de laatste updates over onze diensten, hebben wij een nieuwsbrief waarop u zich kunt abonneren via onze website. Deze nieuwsbrief wordt maandelijks verzonden en wordt alleen verstuurd met uw uitdrukkelijke toestemming (toestemming).

Voor dit doel verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • E-mailadres

Klantverhalen

U heeft de mogelijkheid om ons een beoordeling te geven over onze diensten. Wij verwerken uw persoonsgegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang. Wij hebben een commercieel belang om onze diensten te verbeteren en om derden te laten zien wat mensen van ons bedrijf vinden. Ons commercieel belang weegt zwaarder dan uw privacybelang, aangezien u wel invloed heeft op welke informatie u achterlaat in de beoordeling (gerechtvaardigd belang).

Voor dit doel verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Bedrijfsnaam
  • Foto
  • Bericht

Sollicitaties afhandelen

Heeft u gereageerd op een van onze vacatures of een open sollicitatie ingediend? Zo ja, dan verwerken wij uw persoonsgegevens om uw sollicitatie te behandelen en ter voorbereiding op de mogelijke totstandkoming van een arbeidsovereenkomst (uitvoering van een contract).

Voor dit doel verwerken wij de volgende persoonsgegevens:

  • Naam
  • Adresgegevens
  • Contactgegevens (e-mailadres en telefoonnummer)
  • Curriculum Vitae
  • Motivatiebrief
  • Referenties
  • Alle overige informatie die u bij uw sollicitatie voegt

Een social media- en internetcheck kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure. Dit is nodig om te zorgen dat ons professionele imago wordt gehandhaafd bij het aannemen van nieuw personeel. We doen dit op basis van ons gerechtvaardigd belang. Voor dit doel zoeken we uw naam op Google en indien nodig uw profiel(en) op sociale media. Dit natuurlijk, voor zover deze profielen openbaar zijn; we zullen u niet vragen ons toegang te verlenen tot een beschermde sociale mediapagina of een verbinding met ons te maken. De resultaten van deze social media- en internetcheck zullen met u worden besproken. Als u hier bezwaar tegen heeft, kunt u dit per e-mail aangeven op het moment van uw sollicitatie.

Bewaartermijn

Flexxie bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor de doeleinden waarvoor ze zijn verzameld (zoals hierboven beschreven).

Gegevens verstrekken aan derden

Flexxie deelt uw gegevens alleen met derden wanneer dit is toegestaan onder de huidige wetgeving. Het kan voorkomen dat wij uw persoonlijke informatie aan derden verstrekken, omdat:

  • wij hen hebben ingeschakeld om bepaalde gegevens te verwerken;
  • het nodig is om de overeenkomst met u uit te voeren;
  • u hiervoor toestemming geeft;
  • wij hier een gerechtvaardigd belang bij hebben;
  • wij wettelijk verplicht zijn dit te doen (bijvoorbeeld als de politie dit eist in geval van een vermoeden van een misdrijf).

De partijen die persoonsgegevens in onze of uw opdracht verwerken:

  • IT-leveranciers en dienstverleners
  • Cookie service providers
  • Betalingsdienstaanbieders
  • Marketingbedrijven
  • Partners

Om zijn dienst te kunnen verlenen, kan Flexxie uw persoonsgegevens verstrekken aan partijen die gevestigd zijn buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Flexxie doet dit alleen als er een adequaat beschermingsniveau is voor de verwerking van persoonsgegevens. Dit betekent bijvoorbeeld dat we een modelovereenkomst van de Europese Commissie gebruiken of afspraken maken over de omgang met persoonsgegevens.

Social media buttons

Op onze website gebruiken we social media buttons, die u doorverwijzen naar de social media platforms. Dit geeft u de mogelijkheid om ons te volgen en inhoud binnen het netwerk te delen. U zult ook advertenties op uw social mediapagina zien. De buttons zijn actief door stukjes code die afkomstig zijn van de sociale medianetwerken. Als u wilt weten wat de sociale mediaplatforms met uw persoonsgegevens doen, lees dan hun respectievelijke privacyverklaring:

  • Facebook (privacybeleid)
  • Twitter (privacybeleid)
  • LinkedIn (privacybeleid)

Cookies

We gebruiken cookies op onze website en ons platform. Cookies zijn kleine informatiebestanden die automatisch kunnen worden opgeslagen op, of uitgelezen van het apparaat (inclusief een PC, tablet of smartphone) van de bezoeker van de website of app-gebruiker, bij het bezoeken van een website of het gebruiken van een app. Dit gebeurt via de webbrowser op het apparaat. De informatie die een cookie doorgeeft over het gebruik van onze website, kan worden overgebracht naar onze eigen beveiligde servers of naar de servers van een derde partij. Wij plaatsen alleen cookies op uw apparaat met uw toestemming, indien toestemming vereist is.

Zowel wij als derden gebruiken cookies op onze website voor de volgende doeleinden:

  • Technische en functionele cookies: om de functionaliteit van onze website mogelijk te maken. Bijvoorbeeld om een zoekterm of lettertype binnen de website op te slaan.
  • Analytische cookies: om algemene statistieken te genereren en inzicht te krijgen in het gebruik van onze website door het publiek om onze website en diensten te verbeteren en te optimaliseren.
  • Marketingcookies: dit omvat trackingcookies die worden gebruikt om bezoekers over websites te volgen om advertenties weer te geven die relevant zijn op basis van uw surfgedrag.

Deze cookies verzamelen de volgende gegevens van u:

  • IP-adres
  • Cookie-ID
  • Website- en klikgedrag
  • Verwijzende URL

Wanneer u onze website voor de eerste keer bezoekt, tonen wij een bericht met uitleg over de cookies die wij gebruiken. Wij vragen om uw toestemming om de cookies te plaatsen, wanneer dit vereist is. Als u instemt met het gebruik van cookies, worden deze op uw apparaat geplaatst. Wij hebben afspraken gemaakt met andere bedrijven die cookies plaatsen over het gebruik van die cookies. We hebben echter niet volledige controle over wat zij met de cookies zelf doen. Wij raden u daarom ook aan om hun privacyverklaringen te lezen.

Gegevens die we verzamelen

 

 

Cookie; Entity; SafeguardsTypePurpose

Google Tag Manager

Google LLC, United States

Privacyverklaring

FunctioneelCookies van Google Tag Manager maken het mogelijk om scripts van andere cookies te laden. Google Tag Manager is puur functioneel en wordt niet gebruikt voor het verzamelen van persoonsgegevens.

Google Analytics

Google LLC, United States

Privacyverklaring

Analytisch

Deze cookies worden geplaatst om inzicht te krijgen in het gedrag van bezoekers en om de gebruikerservaring te verbeteren. We hebben deze cookies privacyvriendelijk ingesteld. Dat betekent dat we: – een verwerkingsovereenkomst met Google hebben gesloten; – alleen gemaskeerde IP-adressen aan Google geven; – geen verdere gegevens met Google delen; – en geen andere Google-services gebruiken in combinatie met Analytics.

Google DoubleClick

Google LLC, United States

Privacyverklaring

MarketingThese cookies are used to register the website visitor’s actions on the website after viewing or clicking on advertisements. The purpose of this is to measure the effectiveness and to show personalized advertisements.

GA Audiences

Google LLC, United States

Privacyverklaring

MarketingDe cookies van GA Audiences worden gebruikt om websitebezoekers terug te laten keren naar onze website op basis van hun online websitegedrag. Dit betekent dat (onder andere) klikgedrag wordt geregistreerd met het doel de effectiviteit te meten en websitebezoekers gepersonaliseerde inhoud te tonen.

Facebook Custom Audience, Facebook Connect

Facebook, United States

Privacyverklaring

MarketingCookies worden gebruikt om Facebook-advertentieopties mogelijk te maken. Registreert klikgedrag en websitebezoeken om gerichter te kunnen adverteren / personaliseren (doelgroepgericht). Maakt ook het creëren van een link met Facebook mogelijk en het opslaan van voorkeuren voor dit doel. Het is een trackingpixel die inzicht geeft in de acties die bezoekers uitvoeren.

Bing Ads

Microsoft Corporation

Privacyverklaring

MarketingBing is een dienst van Microsoft die het mogelijk maakt om advertenties weer te geven in de zoekresultaten van de Bing-zoekmachine. Deze cookie wordt geplaatst om klikken en verzoeken op onze advertenties te meten om onze campagnes te optimaliseren. Deze cookie stelt ons ook in staat om bezoekers die bepaalde pagina’s op onze website hebben bezocht opnieuw te targeten via advertenties op websites van derden. Deze cookies creëren een unieke gebruikers-ID en stellen ons in staat gebruikers te volgen door de ID te synchroniseren. Ze registreren ook anonieme bezoekersgegevens om de efficiëntie van advertenties te meten.

LinkedIn Insight Tag

LinkedIn Ireland Unlimited Company

MarketingLinkedIn-cookies worden geplaatst om te personaliseren en de effectiviteit van advertenties op LinkedIn te meten. Bijvoorbeeld, we kunnen u een gepersonaliseerde advertentie aanbieden op basis van de pagina’s die u bezoekt op onze website.

Intercom

Intercom R&D Unlimited Company

FunctioneelCookies worden gebruikt om de prestaties van onze site te monitoren en uw browse-ervaring te verbeteren. Bijvoorbeeld, Intercom wordt gebruikt om u in staat te stellen met ons te communiceren via live chat.

HubSpot

HubSpot, Inc., HubSpot Ireland Limited

MarketingDeze cookies worden geplaatst om gebruikersgedrag te begrijpen om u een relevantere browse-ervaring te bieden of de inhoud op onze site te personaliseren. Bijvoorbeeld, we verzamelen informatie over u bij het aanmelden voor een demo of het contacteren van klantenservice.

Amplitude

Amplitude, Inc.

AnalyticsDeze cookies worden gebruikt om gebruikersgedrag te begrijpen en te analyseren om u een relevantere browse-ervaring te bieden of de inhoud op onze site te personaliseren. Bijvoorbeeld, we verzamelen informatie over welke pagina’s u bezoekt om ons te helpen relevantere inhoud op onze website te presenteren.

Various

First party cookies with strictly functional purposes

FunctionalDeze cookies maken noodzakelijke functionaliteiten van de website mogelijk, zoals het onthouden of er toestemming is voor cookies, het tonen van de cookiebanner, etc.
 

 

Beveiliging

Wij nemen passende technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen met betrekking tot de uit te voeren verwerking van persoonsgegevens, tegen verlies of tegen enige vorm van onrechtmatige verwerking (zoals onbevoegde toegang, aantasting, wijziging of openbaarmaking van persoonsgegevens).

Uw rechten

U kunt altijd contact met ons opnemen als u vragen heeft over onze privacyverklaring. Daarnaast heeft u de volgende rechten met betrekking tot uw persoonsgegevens:

  • Recht op inzage: u heeft het recht om te zien welke persoonsgegevens wij over u verwerken.
  • Recht op rectificatie: u heeft het recht om elke persoonsgegeven die wij over u verwerken te laten corrigeren, indien deze informatie (gedeeltelijk) onjuist is.
  • Recht om te klagen: u heeft het recht om een klacht in te dienen tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons, of tegen direct marketing.
  • Recht om vergeten te worden: u kunt een verzoek bij ons indienen om alle persoonsgegevens die wij van u verwerken te verwijderen.
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid: indien technisch mogelijk, heeft u het recht om ons te vragen uw persoonsgegevens over te dragen aan een derde partij.
  • Recht op beperking van verwerking: u kunt een verzoek bij ons indienen om de verwerking van uw persoonsgegevens (tijdelijk) te beperken.
  • Recht om uw toestemming in te trekken, wanneer wij uw gegevens verwerken op basis van uw toestemming.

Om misbruik te voorkomen, kunnen wij u vragen om een geldig identiteitsbewijs te overleggen. Als u persoonsgegevens wilt inzien die gekoppeld zijn aan een cookie, dient u een kopie van de betreffende cookie bij uw verzoek te voegen, die u kunt vinden in de instellingen van uw browser.

Wij zullen gewoonlijk binnen een maand op uw verzoek reageren. Deze termijn kan worden verlengd als het verzoek complex is of gebonden aan een specifiek recht. U wordt binnen een maand op de hoogte gesteld van een mogelijke verlenging van deze termijn.

Als u een van uw rechten wilt uitoefenen, kunt u dit kenbaar maken door een e-mail te sturen naar info@flexxie.be.

Wijziging van deze privacy- en cookieverklaring

Wij kunnen deze privacy- en cookieverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Wijzigingen worden gepubliceerd op onze website. Het wordt daarom aanbevolen deze privacy- en cookieverklaring regelmatig te raadplegen, zodat u op de hoogte bent van deze wijzigingen.

Klachten

Als u een klacht wilt indienen over ons gebruik van persoonsgegevens, stuur dan een e-mail met de details van uw klacht naar info@flexxie.be. Wij zullen dit onderzoeken en reageren op elke klacht die wij ontvangen.

Als u denkt dat wij u niet correct helpen, heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthoudende autoriteit die verantwoordelijk is voor de bescherming van persoonsgegevens tegen onze verwerking van uw persoonsgegevens. In België is dit de Gegevensbeschermingsautoriteit (GBA).