Webdesign prijzen

Starter

We bouwen een sjabloon WordPress-website op basis van jouw richtlijnen.

prijs €995

+ €250 per pagina

Bijvoorbeeld
3 pagina website = €1745
5 pagina website = €2245
7 pagina website = €2745

meer info
Toon alles

Meest Populair

Essential

We modificeren een premium website-sjabloon op maat volgens jouw richtlijnen.

prijs €1995

+ €250 per pagina

Bijvoorbeeld
3 pagina website = €2745
5 pagina website = €3245
7 pagina website = €3745

meer info
Toon alles

Groei

We bouwen een website vanaf nul, met mock-ups gebaseerd op jouw vereisten voor optimaal succes.

prijs €4995

+ €250 per pagina

Bijvoorbeeld
3 pagina website = €5745
5 pagina website = €6245
7 pagina website = €6745

meer info
Toon alles

* De vermelde prijzen zijn exclusief 21% btw

Enterprise €15.000+

Wij bieden maatwerk webdesign van ondernemingsniveau voor grote bedrijven.

Enterprise €15.000+

Wij bieden maatwerk webdesign van ondernemingsniveau voor grote bedrijven

Belangrijkste webdesign opties

De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit is slechts het begin van wat wij kunnen ontwerpen voor jouw unieke online identiteit.

Belangrijkste opties

Starter

Essential

Groei

WordPress (meest populaire cms)

Responsief design

Hoogwaardige afbeeldingen

Gebruiksvriendelijke navigatie

Snelheidsoptimalisatie

Contactformulier

Media galerij

Zelf eenvoudig te bewerken

Google analytics integratie

Social media integratie

Getuigenissen

Privacybeleid pagina

Nieuwsbrief inschrijving

Professionele e-mail opzetten

Waarom bij Flexxie?
Vergelijk zelf

Bij ons

Bij anderen

Veelgestelde vragen

Algemeen

Zeker! We hebben een duidelijk en helder stappenplan dat begint bij de start van je project en doorgaat tot je website helemaal klaar is.

Zeker wel! Met WhatsApp of Zoom kunnen we effectief communiceren, ongeacht waar je je bevindt. We hebben ervaring met op afstand werken en zorgen dat alles soepel verloopt. Onze klanten zijn overal in België en Nederland.

Verschil tussen pakketten

Stel je voor dat je een mooie, kant-en-klare auto kiest bij een dealer. Dat is ons Starter pakket! We gebruiken een stijlvolle, vooraf ontworpen premium template en personaliseren deze met jouw teksten en afbeeldingen. Het is snel, efficiënt en zeer betaalbaar, perfect voor als je net begint.

Ons Essential pakket is als het personaliseren van je nieuwe auto met speciale velgen en een beter geluidssysteem. Naast de standaardaanpassingen, bieden we meer opties voor personalisatie, zoals kleuraanpassingen en extra functionaliteiten.

Het Groei pakket is voor degenen die iets echt unieks willen. Net zoals het laten bouwen van een auto vanaf nul, ontwerpen wij jouw website helemaal vanaf de grond op. Dit pakket is perfect voor een op maat gemaakte, onderscheidende website.

Ontwerp & Ontwikkeling

De kost voor het maken van een website hangt af van wat jij specifiek nodig hebt. Elke website is anders en vereist unieke onderdelen. Vul onze gratis webdesign offerte in en we geven je graag een offerte op basis van je behoeften.

Jouw inbreng is zeer belangrijk in het ontwerpproces. We beginnen met een uitgebreide vraagronde over je wensen en behoeften. Jouw feedback is cruciaal om de juiste look en functionaliteit te creëren. We werken nauw samen en waarderen jouw ideeën en richting voor het eindresultaat.

We verwachten dat jij de teksten voor je website aanlevert, omdat jij het meest weet over jouw vakgebied. Als je hulp nodig hebt, hebben we een copywriter die je kan helpen met het schrijven of verbeteren van teksten, maar dat kost wel extra.

Ja, we werken vooral met WordPress omdat het heel flexibel en makkelijk te gebruiken is.

Het opbouwen van een thema vanaf nul is tijdrovend en kostbaar. Daarom starten wij met een premium basisthema dat we volledig naar jou wensen aanpassen. De prijzen voor onze webdesignpakketten starten vanaf €995 +€250 per pagina.

Het duurt normaal tussen 3 en 6 weken om een website af te maken, maar dit kan veranderen afhankelijk van hoe groot en ingewikkeld je project is. Het kan sneller of trager gaan, afhankelijk van hoe vlug jij ons informatie en feedback geeft.

Ja, na de oplevering van de website krijg je volledige toegang tot de backend. Zo kan je zelf eenvoudige dingen zoals teksten en foto's veranderen. Voor meer technische veranderingen, zoals het updaten van plugins of het aanpassen van het ontwerp, is het beter om een professional in te huren. We bieden ook een kort training aan om je te leren hoe je het systeem gebruikt om simpele aanpassingen aan te brengen aan je website.

Functionaliteit

Wij bieden zelf geen hosting en domeinregistratie aan. Klanten zijn verantwoordelijk voor het regelen van hun eigen hosting en domeinnaam, maar we kunnen advies geven over geschikte opties en assisteren bij de migratie als onderdeel van ons ontwerppakket.

Ja, tegenwoordig bekijken de meeste mensen websites op een mobiel apparaat. Alle websites die wij bouwen zijn daarom mobielvriendelijk, wat betekent dat de site zich aanpast aan de grootte van het scherm.

Natuurlijk, de website is zo gebouwd dat deze kan meegroeien. Je kan makkelijk zelf pagina’s en berichten toevoegen. 

Wil je achteraf nieuwe functionaliteiten laten toevoegen aan ons? Geen probleem. 

Ondersteuning & Onderhoud

Ja, we bieden de optie voor een maandelijks onderhoudscontract aan tegen een eerlijk tarief. Dit contract dekt alle routineonderhoud en updates die je website nodig heeft. Mocht je liever geen maandelijks contract aangaan, dan kunnen we ook wijzigingen of updates aan je website doorvoeren tegen een vast uurtarief.

Stuur ons gewoon een e-mail en we staan voor je klaar. Hoeveel hulp je ook nodig hebt, we zijn er voor je, ook na de lancering van je website. We bieden lange termijn ondersteuning voor onze klanten.

Ja, zeker! Binnen de eerste 14 dagen na oplevering bieden we gratis ondersteuning om eventuele fijne afstemmingen te doen, zodat je website precies aan je wensen voldoet.

Daarna is support mogelijk via een maandelijks servicecontract voor onderhoud. Wil je liever geen contract? Geen probleem, we kunnen ook losse werken voor je uitvoeren tegen ons standaard uurtarief.

SEO

Ja, wij bieden on-page SEO aan als een extra dienst dat je apart kan verkrijgen. Dit betekent dat we de inhoud en structuur van je website optimaliseren om de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google te verbeteren. We werken aan het verbeteren van titels, meta-beschrijvingen, en het optimaliseren van content voor relevante trefwoorden.

Daarnaast zorgen we voor een logische site-architectuur en verbeteren we de laadsnelheid van je pagina's. Hoewel deze aanpassingen bedoeld zijn om je website hoger te laten scoren in zoekresultaten en meer verkeer te genereren, is het belangrijk te weten dat we geen garanties kunnen bieden op specifieke resultaten, aangezien SEO-resultaten van veel factoren kunnen afhangen.

Stuur ons gewoon een e-mail en we staan voor je klaar. Hoeveel hulp je ook nodig hebt, we zijn er voor je, ook na de lancering van je website. We bieden lange termijn ondersteuning voor onze klanten.

Ja, zeker! Binnen de eerste 14 dagen na oplevering bieden we gratis ondersteuning om eventuele fijne afstemmingen te doen, zodat je website precies aan je wensen voldoet.

Daarna is support mogelijk via een maandelijks servicecontract voor onderhoud. Wil je liever geen contract? Geen probleem, we kunnen ook losse werken voor je uitvoeren tegen ons standaard uurtarief.

Betaling

We rekenen 50% vooraf en beginnen met het werk na ontvangst van de voorschot. Het is bij ons helaas niet mogelijk om in termijnen te betalen.

Gratis analyse van je website

Krijg een volledig vrijblijvende, op maat gemaakte analyse van je website.